Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε πως έπαθε κατάθλιψη, όταν χάθηκαν οι γονείς της, αλλά την αντιμετώπισε με τον δικό της τρόπο, χωρίς βοήθεια από γιατρό.

– Εσύ έχεις κάνει ψυχανάλυση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι της ψυχανάλυσης του… καφέ. Προτιμώ να πιούμε με την κολλητή μου έναν καφέ και να πούμε “τ’ άντερά μας”, “όσα σέρνει η σκούπα”. Για μένα, μέχρι ώρας, αυτή είναι η ψυχανάλυση. Υποχρεωτικά μου την έκανε η Δημητρούλα και ανακαλύπτω ότι φεύγω με πραγματική ανάταση από την παράσταση».

– «Έχασες» σε σύντομο χρονικό διάστημα τους γονείς σου, με αποτέλεσμα να βιώσεις κατάθλιψη.

«Ναι. Πάρα πολλοί φίλοι μού είπαν να πάω προς τη μεριά της ψυχανάλυσης, όμως δεν ένιωθα ότι είχα ανάγκη να μιλήσω σε έναν άγνωστο άνθρωπο, για να μου δώσει λύσεις. Ποτέ δεν έχω νιώσει αυτήν την ανάγκη. Προτιμώ να μιλάω σε φίλους μου. Μπορώ να κρίνω αν ο δρόμος που μου δείχνουν είναι σωστός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Με ποιο τρόπο πάλεψες την κατάθλιψη;

«Μέσα από το Διαδίκτυο. Ήμουν χαμένη πάρα πολλές ώρες. Βρήκε πολύ μεγάλο νόημα η ζωή μου. Δεν είχα διάθεση ούτε να βγαίνω ούτε να βλέπω κόσμο. Κάποια στιγμή κόντεψα να τρελαθώ, το έκανα και αυτό, έβγαινα ή προσπαθούσα να βγαίνω υποχρεωτικά, το οποίο ανακάλυψα ότι με φθείρει πάρα πολύ. Μετά από αυτό κόλλησα με το Διαδίκτυο και μόνο καλό είδα. Έπαθα μεγάλο ξελαμπικάρισμα».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης