Τζούλη Αγοράκη: Τα πάντα για την εγκυμοσύνη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 09:22
Τζούλη Αγοράκη: Τα πάντα για την εγκυμοσύνη
Η δημοσιογράφος και συνεργάτις της εκπομπής του STAR «Μίλα», Τζούλη Αγοράκη, είναι πέντε μηνών έγκυος και ετοιμάζεται να γίνει μια «εναλλακτική» μητέρα.

Ο σύντροφός σου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου;

«Βέβαια και ήταν ο πρώτος. Εκείνος είδε πρώτος το τεστ εγκυμοσύνης που έκανα και μου είπε ότι ήταν θετικό. Είναι αστείο, γιατί συνήθως οι άνδρες τα χάνουν στο άκουσμα και μόνο μιας εγκυμοσύνης, ενώ εμείς οι γυναίκες πανηγυρίζουμε από χαρά και προσπαθούμε να τους ηρεμήσουμε. Με εμάς συνέβη ακριβώς το αντίθετο! Μου πήρε ώρες να συνέλθω από τα αντιφατικά μου συναισθήματα. Ήμουν πολύ χαρούμενη, αλλά είχα συνάμα πανικοβληθεί. Ενώ ο σύντροφός μου ήταν απίστευτα γλυκός, καθησυχαστικός και ευτυχισμένος».

Το να μείνεις έγκυος είναι κάτι που πάντα ήθελες;

«Δεν υπάρχει η λέξη “πάντα” στο δικό μου λεξικό. Έτρεχα με υπερβολικά νιάτα στη λεωφόρο της ζωής μου. Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα, ήθελα να ταξιδέψω, να αφιερωθώ στη δουλειά μου, στα πάθη και τα λάθη μου. Τη ζωή τη ζω με μια δόση ανεμελιάς παραπάνω. Ποτέ δεν κόχλαζε μέσα μου το φίλτρο της μητρότητας. Νομίζω ότι ακόμα κι αν νιώθουμε ότι διαλέγουμε τις εμπειρίες, εκείνες μας διαλέγουν τελικά. Ήρθε τη στιγμή που ήμουν ανοιχτή να συμβεί κάτι τέτοιο».

Η Τατιάνα Στεφανίδου πώς αντέδρασε, όταν της ανακοίνωσες ότι είσαι έγκυος; Χάρηκε; Θυμάσαι τι σου είπε;

«Αντέδρασε με φυσικότητα και χαρά. Είναι ένας πολύ λογικός άνθρωπος και αντέδρασε πολύ γλυκά, αλλά έχει μια προστατευτική ματιά και κατανόηση για την περίοδο που διανύω».

Θα ήθελες να γίνει η Τατιάνα η νονά του γιου σου;

«Ναι! Η Τατιάνα θα ήταν υπέροχη επιλογή για νονά. Λένε ότι το παιδί παίρνει στοιχεία από τον νονό ή τη νονά του. Θα μου άρεσε να πάρει την πειθαρχία της και τη συγκρότησή της, τη γοητεία της. Όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν το κάνεις για το θεαθήναι, επιλέγεις πολύ κοντινούς σου ανθρώπους κι έχω στο μυαλό μου έναν άνθρωπο εδώ και χρόνια».

ΠΗΓΗ: People

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 09:35