Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τη «Λυσιστράτη», το έργο του Αριστοφάνη, που ανέβασε ο θίασός του φέτος το καλοκαίρι και το οποίο, όπως δήλωσε, ήταν η αφορμή για να ψάξει τη θηλυκή του πλευρά.

«Νομίζω πως όλοι οι άνδρες έχουν μια θηλυκή πλευρά, απλά άλλος τη δείχνει και άλλος όχι. Έτσι κι αλλιώς σ’ αυτήν την παράξενη εποχή που ζούμε , άνδρες και γυναίκες μοιάζουμε πιο πολύ από ό,τι παλιότερα. Τώρα οι άνδρες διεκδικούν το δικαίωμα να είναι ευαίσθητοι και να το δείχνουν, ενώ οι γυναίκες γίνονται πιο “αντράκια”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέει πως η καλύτερη κριτική που πήρε για αυτό το έργο ήταν η εξής: «Καταφέρνεις και μας κάνεις κάθε φορά να ξεχνάμε πως είσαι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος». Οι αμφιλεγόμενες κριτικές δεν τον επηρεάζουν καθώς όπως λέει: «Δεν με αποδιοργανώνουν ούτε οι καλοπροαίρετες , ούτε οι εξόφθαλμα κακές κριτικές. Θα ‘λεγα πως η σχέση που αναπτύσσουμε εμείς οι ηθοποιοί ή οι συντελεστές μιας παράστασης με τον κόσμο που μας βλέπει υπερτερεί κάθε κριτικής».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην επιστροφή του στην τηλεόραση φέτος, μετά από τρία χρόνια. Πέρα από τη σκηνή, τα δικά του πάθη είναι πολλά αλλά όχι ιδιαίτερα όπως είπε: «Μπορεί να παθιαστώ με κάτι απλό, ένα πιάτο φαγητό, ένα ωραίο μουσικό κομμάτι. Γήπεδο δεν πάω, δεν έχω μικρές ή μεγάλες φοβίες .Είμαι αισιόδοξος και θυμώνω πάρα πολύ με την αγένεια των ανθρώπων».

ΠΗΓΗ: Down Town

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης