Μέσω Twitter «ξεκατινιάστηκαν» η Βαλάντω Τρύφωνος και η Νάταλι Θάνου. Αφορμή στάθηκε το νέο βίντεο κλιπ της πρώην Playmate η οποία και πόσταρε το link από το youtube στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

H νικήτρια του Greek Idol Ι το έκανε retweet με το εξής σχόλιο: «Stop hating and enjoy the song! (Σταμάτα να το μισείς και ευχαριστήσου το τραγούδι) Μιλάμε για έπος!». «Αδυνάτισε λίγο please, γιατί είναι κρίμα… Καταλαβαίνω γιατί στεναχωριέσαι. Γιατί απλά θέλεις δίαιτα. Go girl! (Προχώρα κορίτσι!) Θα τα καταφέρεις!», απάντησε η Νάταλι Θάνου. «Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις;» , ήταν η άμεση αντίδραση της Βαλάντως Τρύφωνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον καυγά παρενέβη και ένας θαυμαστής που τους είπε πως καλύτερα είναι να πάνε να πιάσουν το Μάη από το να λυσσάνε, με τη νικήτρια του Greek Idol Ι να του εξηγεί: «Δεν έχει λυσσάξει κανείς. Δες το αρχικό μου σχόλιο και θα καταλάβεις. Αγαπώ τα ‘80s». Από τη μεριά της η Νάταλι Θάνου έγραψε: «Πρώτη φορά που απαντάω στα κακοπροαίρετα σχόλια στο Twitter. Έκανα λάθος και απάντησα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν με γουστάρουν! Δεν απαντάω ξανά σε αρνητική ενέργεια».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης