Μπάρμπα: «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταστραφεί οικονομικά. Πούλησα όλα μου τα ακίνητα…»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015, 20:46
Μπάρμπα: «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταστραφεί οικονομικά. Πούλησα όλα μου τα ακίνητα…»
«Δεν του ζήτησα ποτέ διατροφή γιατί από την στιγμή που δεν παντρευτήκαμε ποτέ και δεν δημιουργήσαμε την κλασική οικογένεια, αποφάσισα να τα βγάλω πέρα μόνη μου. Όλα αυτά τα χρόνια τα κατάφερα, αλλά την πολλή μαγκιά μου τη θεωρώ λάθος. Τώρα που η Φαίδρα μεγαλώνει και έχει ανάγκη από φροντιστήρια, σκέφτομαι να του ζητήσω βοήθεια στο κομμάτι των σπουδών της. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πιστεύω ότι δεν θα αρνηθεί», είπε χαρακτηριστικά στο ΟΚ η Βάνα Μπάρμπα για τον πατέρα της κόρης της.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε την ηθοποιό πώς τα βγάζει πέρα αφού δεν συμμετέχει ούτε σε σίριαλ αλλά ούτε και σε κάποια ταινία. «Δεν αρκεί ότι αναγκάζομαι στα 50 μου να είμαι σε τρεις δουλειές; Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω καταστραφεί οικονομικά. Πούλησα όλα μου τα ακίνητα και έχω κρατήσει μόνο το σπίτι που μένουμε τώρα με την Φαίδρα, και αυτό με τα χίλια ζόρια. Δεν φταίει κανείς, αλλά εγώ που ζούσα στον κόσμο της Nutella και πίστευα ότι τα χρήματα θα έρχονται από τον ουρανό. Λοιπόν σταμάτησε να βρέχει ευρώ και καταστράφηκα. Έκανα πολλές εκπτώσεις στην δουλειά μου, μόνο και μόνο για να βγει το μεροκάματο. Ευτυχώς που είχα την στήριξη της οικογένειας μου και δεν έφτασα πάτο. Έπρεπε να είχα προνοήσει, όταν έπαιρνα μεγάλους μισθούς. Τώρα είναι αργά», εξομολογήθηκε.

«Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι μόνη μου. Σταμάτησα να έχω ερωτική ζωή, γιατί αυτό που με απασχολούσε ήταν το μεγάλωμα του παιδιού μου. Δεν μου άρεσε και κανένας τόσο πολύ. Ίσως ήμουν κακομαθημένη με τους άντρες που είχα στο παρελθόν και μέσα μου τους συνέκρινα. Από το να έχω δίπλα μου ανδρείκελα, προτιμώ να είμαι μόνη μου. Δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστώ και να παντρευτώ έναν ηλίθιο, μόνο και μόνο γιατί δεν έχω να ζήσω. Δεν αγοράζομαι. Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών όπως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ή όπως είναι η Μιμή Ντενίση. Οι άντρες της ζωής μας είμαστε εμείς», συμπλήρωσε η ίδια για την προσωπική της ζωή.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015, 20:47