Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου, με μια λιτή ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε., γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου:

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε να δούμε όμως το love story τους:

Το love story τους ξεκινά την Άνοιξη του 1999, όταν η τραγουδίστρια τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» με τον Βασίλη Καρά, όπου ο Ντέμης Νικολαΐδης πήγε για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα τραγουδώντας με την κιτρινόμαυρη μπλούζα με τον αριθμό 11 που φορούσε εκείνος, τον έκανε να την προσέξει και να αναζητήσει επίμονα το τηλέφωνό της.
Μετά από μερικά τηλεφωνήματα, συναντιούνται σε καφετέρια του Ψυχικού απ’ όπου φεύγουν ξεχωριστά, ενώ την επομένη ημέρα γευματίζουν σε γνωστό εστιατόριο όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πάρτι για το περιοδικό «Down Town».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης