Η ερωμένη του John Terry παρακαλάει τον πρώην σύντροφό της, Wayne Bridge, να την δεχθεί πάλι κοντά του. Το διάσημο μοντέλο εσωρούχων, που είχε εξωσυζυγική σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Chelsea, σύμφωνα με φήμες ικέτευσε τον Wayne να την συγχωρέσει για ό,τι έκανε.

Ο ποδοσφαιριστής της Manchester City ήταν πολύ φίλος με τον 29χρονο Terry, μια και την περίοδο που έσκασε το σκάνδαλο έπαιζαν στην ίδια ομάδα. Η Vanessa είπε στους φίλους της ότι θέλει να δημιουργήσει από την αρχή την σχέση της με τον Wayne, γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά και για χάρη τού μόλις τριών χρόνων γιου τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα είπε: «Εύχομαι να μην χωρίζαμε ποτέ. Είναι τόσο δύσκολο για εμένα που διαβάζω όλα αυτά τα δημοσιεύματα, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για τον Wayne».

Η καλύτερη φίλη της Vanessa, η 29χρονη Antonia Graham, δήλωσε σε γνωστή εφημερίδα: «Τον αγαπάει ακόμα, αλλά δεν ξέρει αν και εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Όταν χώρισαν το καλοκαίρι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν αρραβωνιασμένοι και εκείνη ήθελε να περάσει όλη τη ζωή της με τον Wayne. Δεν θέλει να είναι με τον John και ελπίζει να μην είναι πολύ αργά για να διορθώσει ό,τι έκανε».

Διαβάστε επίσης: Η Vanessa Perroncel «προπονούσε» την Chelsea
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης