Η Uma Thurman και o εκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της Arpad Busson θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί στο Kensington Palace, το πρώην σπίτι της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Νταιάνα.

Η 39χρονη Uma και ο 46χρονος Arpad έχουν κλείσει ήδη ημερομηνία γάμου για τον Ιούνιο του 2010. Στη λίστα των καλεσμένων θα περιλαμβάνονται ο Elton John, ο Sting, η Claudia Schiffer και η Liz Hurley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Uma θέλει να παντρευτεί σαν πριγκίπισσα», λέει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της ηθοποιού. «Ήδη έχει λάβει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και τώρα σχεδιάζει να παντρευτεί σε παλάτι».

Η Uma και ο Arpad, ο πρώην σύντροφος της Elle Macpherson, γνωρίστηκαν το 2007, αφότου η ηθοποιός του Hollywood είχε χωρίσει με τον πλούσιο ξενοδόχο Andre Balazs. Στο ενεργητικό της έχει άλλους δύο γάμους, με τους ηθοποιούς Gary Oldman και Ethan Hawke, από τους οποίους απέκτησε δύο παιδιά.

Και ο Busson, όμως, έχει δύο γιους με την Macpherson. Ο γάμος τους θα είναι, κατά συνέπεια, ο τρίτος για την Thurman και ο πρώτος για τον Busson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης