Πολλοί επώνυμοι διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα στο TEATRO Music Hall, όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου, τη Μαρία Ιακώβου και τους Αλχημιστές.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόνη Μπόσνιακ και αρκετούς φίλους βρέθηκαν εκεί και η Έλλη Κοκκίνου, κατά τη διάρκεια του λαϊκού της προγράμματος, έκανε μια παύση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να χαιρετήσω έναν καταπληκτικό συνάδελφό μου, τον Αντώνη Ρέμο, που είμαι τρελή-τρελή θαυμάστρια του και να τον καλωσορίσω. Σ’ αγαπώ, σε γουστάρω τρελά, και το “Είναι Στιγμές” είναι το αγαπημένο μου, το έχω δηλώσει δημοσίως. Σε ευχαριστώ που είσαι απόψε κοντά μας και λέω τώρα να έρθω λίγο εκεί να τραγουδήσουμε» και κάπως έτσι κατευθύνθηκε στο πριβέ χώρο του TEATRO, όπου καθόταν ο Αντώνης Ρέμος, και του έδωσε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει το τραγούδι που του ζήτησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία πέρυσι εμφανιζόταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, και διασκέδασε μαζί με την παρέα της στο πιο κεφάτο πρόγραμμα της πρωτεύουσας, τραγουδώντας μαζί με την Έλλη Κοκκίνου τις επιτυχίες της «Χαμογελώ και προχωράω» αλλά και «Τη μοναξιά φοβάμαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης