Για το σύγχρονο lifestyle, τις μειώσεις στα κασέ του λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τη δική του οικογένεια μίλησε στη «Real life», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το σύγχρονο lifestyle για τον γνωστό ηθοποιό είναι κάτι που δεν τον αφορά: «Αν κάτι προσπαθώ είναι να μη βγαίνω εκτός πραγματικότητας, που για μένα είναι συνδεδεμένη με την καθημερινότητά μου, τη ζωή μου, τους ανθρώπους που αγαπώ και τη δουλειά που κάνω. Μια δουλειά που με κρατάει ζωντανό και τίποτα παραπάνω. Δεν αισθάνομαι πως ασκώ λειτούργημα -αυτό ακούγεται ψωνίστικο- ούτε όμως και υποχρεωμένος να παίξω το παιχνίδι του lifestyle. Ποτέ δεν με ενδιέφερε πώς θα ντυθώ ή αν και πώς θα φανώ στα media. Από όταν ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός, μια εικοσαετία πίσω, το όνειρό μου ήταν πολύ απλό: να καταφέρω κάποτε να βρεθώ στη σκηνή, για να παίξω με τα συναισθήματα του κόσμου. Να τον κάνω να χαμογελάει. Αυτό ήταν και παραμένει το ουσιαστικό βραβείο μου σε αυτή τη δουλειά. Οπότε, αν δυσκολευόμουν και είχα ανάγκη από χρήματα, θα προτιμούσα να αλλάξω επάγγελμα, αντί να προδώσω αυτό που αγαπώ, συμμετέχοντας, ας πούμε, σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι. Καταντάει αρρώστια το να θες, σώνει και καλά, να υπάρχεις σε ένα μέσο όπως η τηλεόραση, παίζοντας ρόλο διαφορετικό από εκείνον που καλείσαι να έχεις. Είναι σαν να αυτοακυρώνεσαι» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο πρωταγωνιστής της καινούργιας κωμικής σειράς του MEGA «Με λένε Βαγγέλη», που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται το ερχόμενο φθινόπωρο. Έχει όμως δεχτεί μείωση μισθού, λόγω της οικονομικής κρίσης, για τη συγκεκριμένη δουλειά; «Ποτέ δεν είχα παράλογες οικονομικές απαιτήσεις. Αυτό, όμως, δεΝ σημαίνει πως θα αφήσω κάποιους – και είναι πολλοί- να με εκμεταλλευτούν στο όνομα της κρίσης» ήταν η απάντησή του.

ΠΗΓΗ: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης