Για την κακή σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο που της χρεώνουν τα Μέσα, αλλά και τις φήμες περί χωρισμού με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο ένθετο «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούστηκε έντονα πως η συνεργασία της με τον συμπαρουσιαστή της Χρήστο Φερεντίνο δεν είναι και η καλύτερη, εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1»: «Η σχέση μας είναι εξαιρετική. Είναι ένας άνθρωπος που συμπαθώ πολύ και συναντώ συχνά και εκτός δουλειάς. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω τη χημεία μας σαν τηλεθεατής, γιατί το ζω από μέσα. Εμείς πάντως αισθανόμαστε πολύ καλά και στην εκπομπή περνάμε υπέροχα. Γελάμε πολύ!» ξεκαθάρισε η 31χρονη παρουσιάστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από έξι χρόνια γάμου με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Onirama», Θοδωρή Μαραντίνη, εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη μαζί του; «Η σχέση μας είναι πιο ουσιαστική, γεμάτη με περισσότερη αγάπη. Είναι ο άνθρωπός μου. Δεν έχουμε πια απλά μια σχέση, είμαστε οικογένεια. Αυτό για μένα είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους θεσμούς. Όλα τα υπόλοιπα στη ζωή μου έρχονται μετά» δήλωσε. Ο σύζυγός της σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως για εκείνον η γυναίκα του ήταν η ομορφότερη Ελληνίδα: «Η δήλωση αυτή ήταν υποκειμενική και φυσικά το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ για εκείνον, όπως άλλωστε και οποιοσδήποτε ερωτευμένος άνθρωπος για τον σύντροφό του» εξομολογήθηκε.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης