Βέφα Αλεξιάδου: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της εγγονής της!

Βέφα Αλεξιάδου: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της εγγονής της!
Την Τρίτη 19 Μαΐου η μικρή κόρη της Αλεξίας Αλεξιάδου είχε τα γενέθλιά της και η Βέφα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο facebook μερικά συγκινητικά λόγια.

«Σήμερα η πληγωμένη ψυχούλα μου έχει γιορτή.. Γιορτάζει το μικρό βλασταράκι της Αλεξίας μου. Το κομμάτι του εαυτού της που άφησε πίσω της, για να συνεχίσει όσα εκείνη οραματίστηκε και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Να ζήσεις γλυκιά μου Βεφούλα και να συνεχίσεις το σπουδαίο έργο της μανούλας σου! Να πραγματοποιήσεις με τη βοήθεια και τη χάρη του Θεού όλα όσα σπουδαία και τρανά μπόλιασε στην ψυχούλα σου η άξια μητέρα σου.

Μέσα από εσένα θα ζει κι εκείνη και θα χαίρεται με κάθε δική σου χαρά και επιτυχία. Να είσαι δυνατή και να αντιμετωπίζεις κάθε δυσκολία της ζωής μου ένα πλατύ χαμόγελο όπως εκείνη. Να είσαι ευλογημένη και να σου χαρίσει ο Θεός 100 υπέροχα χρόνια γεμάτα χαρές και επιτυχίες. Εγώ όσο ζω θα είμαι διπλά σου να σου προσφέρω κάθε βοήθεια. Σ'αγαπώ γλυκιά μου εγγονούλα, σ' αγαπώ με όση δύναμη έχει η ψυχή μου».Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 14:31