Στο παρελθόν, η Victoria Beckham είχε εκφράσει την επιθυμία να προσθέσει μία κόρη στην οικογένειά της. Αλλά φαίνεται ότι, τελικά, τρία αγόρια είναι αρκετά για να κρατήσουν την Posh πλήρως απασχολημένη. Η 35χρονη σύζυγος του άσσου του ποδοσφαίρου, David Beckham, δηλώνει πια ότι δεν σκοπεύει να κάνει και άλλα παιδιά. Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό ραδιόφωνο, η Victoria μίλησε ανοιχτά για την πρόκληση του να συνδυάζεις καριέρα και οικογένεια.

«Ξυπνάω νωρίς το πρωί, ετοιμάζω τα παιδιά για το σχολείο και τα πηγαίνω, επίσης. Την ώρα εκείνη κάνω τις δουλειές μου. Πρέπει να έχω τελειώσει έως τις 15.00, ώστε να μπορέσω να τα πάρω», είπε το πρώην μέλος των Spice Girls. Όταν ερωτήθηκε εάν σκοπεύει να αποκτήσει και άλλα παιδιά, απάντησε: «Όλοι μου κάνουν συνεχώς την ίδια ερώτηση. Αλλά τρία αγόρια; Είναι πολλά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διάσημο ζευγάρι έχει τον 10χρονο Brooklyn, τον 6χρονο Romeo και τον 4χρονο Cruz. Ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας και ενασχόλησής της με τη μητρότητα, η Victoria επιστρέφει στο προσκήνιο, αφού από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής της εκπομπής American Idol.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης