Η Βίκυ Καγιά, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Άννυ» που θα πρωταγωνιστήσει εξομολογείται το αν περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

«Όχι δεν είμαι έγκυος, δεν περιμένω παιδί κι ας γράφεται και λέγεται παντού! Είναι σίγουρα στα σχέδιά μου και στις επιθυμίες μου να κάνω παιδί με τον Ηλία που λατρεύω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω τα υπέροχα παιδιά του, τα οποία είναι αξιαγάπητα!» λέει η Βίκυ και συνεχίζει, «Θέλω να κάνω πολύ μεγάλη οικογένεια μαζί του, γιατί βλέποντας πόσο θαυμάσιος είναι με τα δυο του παιδιά, τον θεωρώ ιδανικό για άντρα μου αλλά και πατέρα των παιδιών μου… Είναι υπέροχος σε όλα ο Ηλίας! Νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου ότι βρήκα τον πιο ουσιαστικό, τον πιο άξιο σύντροφο και, ναι, δεν το κρύβω ανυπομονώ να κάνω παιδιά μαζί του!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιγράφει την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της… «η απρόσμενη πρόταση γάμου, που μου έκανε ήταν το καλύτερο δώρο που μου χάρισαν ποτέ στη ζωή μου! Ένιωσα χαρά και συγκίνηση κατά την ώρα του μυστηρίου, ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές που έχω βιώσει!».

Eπιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης