Βίλα στην Κρήτη για τη Lady Gaga

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2011, 12:49
Βίλα στην Κρήτη για τη Lady Gaga
Πολύ κοντά στην αγορά πανάκριβης υπερπολυτελούς βίλας, αξίας 3.5 εκατομμυρίων ευρώ, στη Σπιναλόγκα βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Lady Gaga.

Η διάσημη και γνωστή για την εκκεντρικότητά της ερμηνεύτρια έχει εκδηλώσει τεράστιο ενδιαφέρον για την περιοχή όπου βρίσκεται το Νησί των Λεπρών, ενώ ρωτά συνέχεια να μάθει πράγματα για την ιστορία του.
H αγάπη της για την Κρήτη, και δη το συγκεκριμένο μέρος, φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε εκεί και δεν το έκρυψε. Πέρα από αυτό, όμως, η διάσημη καλλιτέχνιδα ενδιαφέρεται για μέρος ενός συγκροτήματος, το οποίο αποτελείται από επτά υπερπολυτελείς βίλες με ιδιόκτητη πισίνα και ιδιωτική παραλία. Καθεμία βίλα διαθέτει σπα, playroom, τεράστια δωμάτια, ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας και βέβαια τεράστια μπαλκόνια με «πιάτο» τη Σπιναλόγκα.

Πριν από λίγους μήνες, η Lady Gaga βρέθηκε για ολιγοήμερη επίσκεψη στην Πλάκα και μάλιστα νοίκιασε σκάφος, για να κάνει τον γύρο της Σπιναλόγκας. «Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το ότι ενδιαφέρεται να πάρει ένα σπίτι στην περιοχή. Ήδη κάποιοι δικοί της άνθρωποι αναζητούν κάποια σπίτια για να της τα δείξουν. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το συγκρότημα Island View Villas στην Πλάκα. Θα είναι μεγάλη μας τιμή για το νησί εάν γίνει κάτι τέτοιο. Την έχει εντυπωσιάσει πολύ το μέρος και η ιστορία του. Μάλιστα, όταν έφυγε, μου είπε ότι σίγουρα θα ξανάρθει» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Γιώργος».

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης: Η Gaga όπως δεν την έχετε ξαναδει!

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Απριλίου 2011, 12:49