Δόξες, μεγαλεία, ίντριγκες, καταστροφές, προδοσίες και έρωτες που την έριξαν… ξεδιπλώνονται στο βιβλίο-φωτιά της Βάνας Μπάρμπα, που κυκλοφορεί τον Μάρτιο στα βιβλιοπωλεία.

Μια 16χρονη έφηβη, που έρχεται στην πρωτεύουσα, βρίσκεται εν μία νυκτί στα καλλιστεία και στέφεται Μις Ελλάς, φτάνει το 1991 με τη συμμετοχή της στο «Mediterraneo» να μοιράζεται το Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας, ενώ την ίδια περίοδο η μεσογειακή χυμώδης ομορφιά της κάνει πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακόμη και γαλαζοαίματους… να πέφτουν στα πόδια της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ζωή-μύθος, η οποία καταλήγει στη γέννηση της κόρης της, της Θεοδώρας-Φαίδρας, που ολοκλήρωσε τον κύκλο της, όπως λέει η ηθοποιός. «Δεν είναι αυτοβιογραφία. Εγώ το λέω οδοιπορικό ζωής από τα Γιάννενα μέχρι την Αθήνα. Περιγράφει τη ζωή ενός παιδιού που έρχεται από την επαρχία και φτιάχνει ένα πλάνο πορείας ξεκινώντας από την Ελλάδα και φτάνοντας μέχρι το Χόλιγουντ. Ζούσα το όνειρο και είχα μουδιάσει» δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» η ίδια.

«Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στην κόρη μου, το κάνω για το παιδί μου, για να μπορεί να έχει κάτι από εμένα, καθώς και για να δει πώς εξελίχθηκε η ζωή μου μέχρι να έρθει εκείνη» εξηγεί η Βάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης