Η φημολογία ότι ο John Travolta στα νιάτα του είχε και άλλου τύπου σεξουαλικές προτιμήσεις έχει υπάρξει έντονη εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, όλο αυτό φαίνεται πως πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω μιας και ο πιλότος Doug Gotterba έχει πια την άδεια (και μάλιστα από δικαστήριο) να γράψει βιβλίο σχετικά με τον πιπεράτο δεσμό του με τον Χολυγουντιανό ηθοποιό κατά τη δεκαετία του 1980.

Οι δικηγόροι του Travolta προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συγγραφή του «καυτού» βιβλίου, λέγοντας ενώπιον δικαστηρίου πως ο πιλότος και ο ηθοποιός είχαν υπογράψει ένα σύμφωνο… σιωπής το 1987. Παρόλα αυτά, το δικαστήριο της Καλιφόρνια αποφάσισε την Τρίτη πως ο Doug μπορεί να γράψει και να δημοσιεύσει όσες σελίδες επιθυμεί σχετικά με τη σχέση του με τον πρωταγωνιστή του «Grease».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό, τι αφορά στον ερωτικό τους δεσμό, τώρα, ο Doug υποστηρίζει πως γνώρισε τον star το 1981, όταν επιθυμούσε να δουλέψει ως πιλότος στην αεροπορική εταιρία “Alto” (ιδιοκτησίας Travolta) και έτυχε να… πέσει πάνω στον ίδιο για συνέντευξη. Επτά μήνες από τη στιγμή που ο ηθοποιός δέχτηκε τον πιλότο στη δουλειά, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και ταξίδεψαν όλον τον κόσμο. Ο Doug μάλιστα υποστηρίζει πως εκείνος συμβούλευσε τον John να ξεκινήσει να βγαίνει με κοπέλες και τότε ήταν που ο ηθοποιός ξεκίνησε να εμφανίζεται με την Brooke Shields για… ξεκάρφωμα. «Μερικές φορές έφερνε γυναίκες σαν κάλυψη, όμως με καλούσε στη σουίτα του και περούσαμε τις νύχτες μαζί. Ήταν το μικρό μας μυστικό», λέει ο Doug.

To ζευγάρι φαίνεται πως χώρισε το 1986, καθώς ο ηθοποιός, κατά τα λεγόμενα πάντα του πιλότου, ήταν υπερβολικά ζηλιάρης και του έψαχνε τα πράγματα του Doug για να διαπιστώσει αν κοιμάται και με άλλους άντρες. Το 1987 ο Travolta γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Kelly Preston, στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts».

Ο δικηγόρος του Χολυγουντιανού ηθοποιού δήλωσε πως η υπόθεση δεν θα κλείσει εδώ, ωστόσο μάλλον τελικά το βιβλίο δεν θα αργήσει να βγει στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης