Ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογήθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια σε μια δυσλειτουργική οικογένεια.

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν αποτέλεσαν πρότυπα για εμένα. Ήταν παραδείγματα προς αποφυγήν. Αυτοί οι δύο άνθρωποι με δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν οι δυο τους και ζούσαμε όλοι μαζί μέσα σε μια κακοδαιμονία. Πιέστηκα ως έφηβος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνεχίζει:

«Πρότυπα άρχισα να δημιουργώ μέσα στη δραματική σχολή, όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι αυτή η δουλειά. Εκεί σταμάτησα να λέω ψέματα στον εαυτό μου, όπως κάνουν όλοι οι άνδρες, βάσει κοινωνικού πλαισίου, και κατάλαβα ποιοι είναι οι μεγάλοι και από ποιους πρέπει να μάθω».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τονίζει πως μόνο όταν γνώρισε την οικογένεια της γυναικάς του, Έφης Μουρίκη, κατάλαβε τι σημαίνει γιορτές με οικογένεια. «Η εικόνα του γιορτινού τραπεζιού ήταν ψεύτικη. Δεν χώνευε κανείς κανέναν. Μόνο όταν γνώρισα την οικογένεια της γυναίκας μου, κατάλαβα τι σημαίνει να κάνεις Χριστούγεννα με οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης