Κάθε βραδιά στο Φως είναι μοναδική, κάθε εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου, του Γιώργου Θεοφάνους είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Μαζί τους ο Παντελής Καναράκης να δίνει το δικό του χρώμα στην βραδιά μέσα από το υποκριτικό του ταλέντο. Οι Δευτέρες αποκτούν ένα ιδιαίτερο ΦΩΣ και λάμψη αφού είναι αφιερωμένη σε φίλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με το αγαπημένο σχήμα της πόλης, σε μια εμφάνιση έκπληξη, βρέθηκε ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης! Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιωργος Μαζωνάκης αναπόλησαν με χιούμορ στιγμές από την συνεργασία τους, θυμήθηκαν παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και πρόσφατες επιτυχίες τους.

Πολλοί φίλοι από τον χώρο της Showbizz διασκέδασαν στο ΦΩΣ που έχουν καθιερώσει πλέον ως μουσικό τους στέκι τις Δευτέρες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Κωσταντίνος Ρήγος, ο μαέστρος και χρόνια συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου Αντώνης Γούναρης, ο γνωστός αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Ζέππος, η Νατάσα Λιακουνάκου, ο Νίκος Γκάνος, ο διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης, η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω αλλά και ο τραγουδιστής Άγγελος Διονυσίου ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή τραγούδησε και αφιέρωσε τραγούδια στους αγαπημένους του φίλους.

Το αγαπημένο σχήμα ανάβει στο ΦΩΣ κάθε Σάββατο στις 11.00 μ.μ., Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μ.μ. και Δευτέρα στις 9.00 μ.μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια προγράμματος Θανάσης Βήχος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης