Μπορεί η ίντριγκα μεταξύ των δύο τηλεοπτικών περσόνων, Kim Kardashian και Paris Hilton να έχει… πλάκα, σίγουρα όμως δεν βοηθάει καθόλου την Kim να θάψει ένα «μεγάλο λάθος», όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey και αφορά στην πορνό ταινία της με τον Ray –J.

Μάλιστα αυτή είχε προκαλέσει σάλο στις αρχές της καριέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και έρχεται σήμερα η Κim να μιλήσει για την πορνό ταινία που κυκλοφόρησε η Paris Hilton στο διαδίκτυο με τον πρώην φίλο της, Rick Salomon.

Όταν η μητέρα της, στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality show της οικογένειας Kardashian, «Keeping Up with the Kardashians», την ρώτησε αν έχει κάμερα με φακό νυχτερινής όρασης, η Kim βρήκε την ευκαιρία να ρίξει το καρφί της: «Όχι, κάτι τέτοιο μπορεί να έχει μόνο η Paris Hilton».

Βέβαια, το κορίτσι μάλλον έχει μετανιώσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο, ξεκινούσα την τηλεοπτική μου καριέρα. Ήταν ιδιαίτερα αρνητικός ο τρόπος που συστήθηκα στο κοινό κι έτσι έπρεπε να καταβάλλω δέκα φορές μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε ο κόσμος να δει ποια πραγματικά είμαι», είχε εξομολογηθεί.

«Σε καμία περίπτωση δεν παινεύω τον εαυτό μου, αντιθέτως έχω μετανιώσει και αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω… σίγουρα δεν θα το ξαναέκανα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, δηλαδή.

Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης