Η Άντα Λιβιτσάνου θα είναι τελικά η παρουσιάστρια του Greek Idol!

Μετά από πολλά δοκιμαστικά αρκετών επωνύμων, οι υπεύθυνοι του Alpha κατέληξαν στη νεαρή ηθοποιό. Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αναφέρονται τα εξής: «Ψάχναμε συγκεκριμένα για έναν ταλαντούχο, αξιόπιστο και μοντέρνο παρουσιαστή για το νέο μας συναρπαστικό σόου. Η Άντα Λιβιτσάνου μας εντυπωσίασε με την ενέργεια και το πάθος της, είναι το τέλειο πρόσωπο για να παρουσιάσει και να μας συντροφεύσει σε αυτό το μουσικό, γεμάτο συναισθήματα, ταξίδι για την ανάδειξη του Greek Idol».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άντα ΛιβιτσάνουΗ Άντα Λιβιτσάνου έγινε γνωστή μέσα από το σήριαλ του ΑΝΤ1 «Λόλα» και από την αρχή κέρδισε τις εντυπώσεις. Βέβαια, άλλο η υποκριτική και άλλο ένα live show…

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο της… επάγγελμα, αυτό της παρουσιάστριας:
«Είμαι παθιασμένη με τη μουσική. O Alpha φέρνει το νούμερο 1 μουσικό talent show του κόσμου στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να το παρουσιάσω, είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πρώτους υποψηφίους αυτό το Σαββατοκύριακο, στα πρώτα casting, στη Θεσσαλονίκη».

Η Άντα Λιβιτσάνου θα βρίσκεται δίπλα στους υποψήφιους, ενθαρρύνοντας και εμψυχώνοντάς τους, ενώ επικεφαλής της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Νίκος Καρβέλας. Ωστόσο, τα ονόματα της υπόλοιπης επιτροπής δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης