Χαραλαμπίδου: «Ο Πολυχρονίου προσπάθησε να ξεκατινιάσει τη σχέση μας»!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015, 13:51
Χαραλαμπίδου: «Ο Πολυχρονίου προσπάθησε να ξεκατινιάσει τη σχέση μας»!
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Μίλησε για τις σέξι φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Πολυχρονίου.

- Έχεις μετανιώσει για αυτές τις φωτογραφίσεις;

«Ποτέ. Μου άρεσαν πάρα πολύ.»

- Οι λόγοι που τις έκανες ήταν οικονομικοί ή είχαν σχέση με τη ματαιοδοξία σου; Επειδή δηλαδή ένιωθες ωραία με το σώμα σου και ήθελες ενδεχομένως να αναστατώσεις τον αντρικό πληθυσμό;

«Θα μπορούσες να πεις ότι ήταν ματαιοδοξία. Αλλά μάλλον ήταν η στιγμή που ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου, παρόλο που ήμουν αρκετά μεγάλη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως δεν το έκανα για να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα, καθώς στο χώρο μου ήμουν ήδη καταξιωμένη. Επίσης ένας από τους λόγους που το αποφάσισα ήταν για να ιντριγκάρω λίγο τον Πολυχρονίου. Όταν μου το πρότειναν, ήμασταν παντρεμένοι και εκείνος προσπαθούσε να με αποτρέψει: "Μην το κάνεις", μου έλεγε, "σκέψου τον πατέρα μου και τη μητέρα σου". Εγώ του είπα πως το είχα συζητήσει ήδη με τη μητέρα μου και εκείνη δεν είχε πρόβλημα, ενώ ο πατέρας του με λάτρευε και δεν είχε επίσης κανένα θέμα με αυτό.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015, 13:53