Για τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και για το πώς άλλαξε η σχέση της με τον σύζυγό της μετά τη γέννηση της κόρης τους μίλησε σε γνωστό περιοδικό η Πέγκυ Ζήνα.

«Μια σχέση αληθινής αγάπης το παιδί τη δυναμώνει τρομερά και την κάνει ακόμα πιο ισχυρή. Μια σχέση που έχει προβλήματα, την αποτελειώνει. Το παιδί σού βγάζει στην επιφάνεια τις πραγματικές βάσεις μιας σχέσης. Είναι μαθηματικά εξακριβωμένο ότι αν η σχέση δεν είναι καλή, θα χωρίσεις. Στη δική μας περίπτωση τα μοιραστήκαμε όλα. Αγωνιούμε και φροντίζουμε και οι δύο την Ηλέκτρα. Αν μια σχέση έχει πραγματικές βάσεις αγάπης την κάνει… μπετόν. Την ισχυροποιεί πολύ» δήλωσε στο περιοδικό «Glam» η 37χρονη τραγουδίστρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις αλλαγές που έφερε στο σώμα της η εγκυμοσύνη: «Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου. Δεν στερήθηκα τίποτα στην εγκυμοσύνη μου. Πήρα 16 κιλά και τα χάρηκα πολύ! Μου ήταν αδιανόητο να προσέχω και σε αυτό το διάστημα, καθώς μια ζωή είμαι με διατροφή και γυμναστική. Βέβαια συνέχισα να γυμνάζομαι ως την τελευταία στιγμή. Όμως ένιωθα ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πάχος από αυτό της εγκυμοσύνης…».

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης