Ο κριτής του «Next Top Model» μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» για τα νούμερα τηλεθέασης και την περιβόητη ανήθικη πρόταση που δέχθηκε από παίκτρια του reality.

«Ήταν από μια κοπέλα που τελικά δεν μπήκε στο σπίτι. Μου έκανε καμάκι, λέγοντάς μου κάτι πολύ προσωπικό. Είχε εκδηλώσει φανερά την επιθυμία της», κρίμα που δεν μπήκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά επανέλαβε τα γνωστά, πως φέτος τα κορίτσια είναι πιο ωραία, έχουν επίπεδο και είναι πιο ψηλές:

«Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, τα κορίτσια φέτος έχουν μακράν καλύτερα σώματα και επίσης πολύ καλύτερα πρόσωπα από πέρυσι. (…) Υπάρχει μια παρεξήγηση: Μοντέλο δεν είναι ένα κορίτσι που το βλέπεις στο δρόμο και παθαίνεις μπλακ άουτ. Υπάρχουν διάσημα μοντέλα, όπως η Κέιτ Μος, που περνάνε απαρατήρητα. Δεν γυρνάς ούτε να τις κοιτάξεις και στο πλατό μεταμορφώνονται σε θεές και λες “Μα τόσο πολύ τις αγαπάει ο φακός;”».

Όσον αφορά στην ταμπέλα «λάτρης του ωραίου» είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και οι ωραίοι άντρες μού αρέσουν. Το ωραίο δεν έχει φύλο. Καμιά φορά, οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν το ωραίο σε έναν άλλο άνδρα. Εγώ -και λόγω δουλειάς- κρίνω αλλιώς. Διακρίνω τα ωραία χαρακτηριστικά σε έναν άνδρα, το ωραίο σώμα».

Ενώ για την συνέχεια του reality και τρίτη χρονιά δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση και πρόσθεσε πως όλοι στο κανάλι είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τα νούμερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης