Τους τελευταίους μήνες η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη πέρασε ακόμη μία κρίση. Αιτία ήταν τα επαγγελματικά άγχη που ταλαιπωρούν και τους δύο. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια για ακόμη μία σεζόν έμεινε εκτός τηλεόρασης, καθώς δεν προχώρησε τίποτα απ’ όλα όσα είχε συζητήσει: την ένταξή της στο «Κάτω Παρτάλι» του MEGA, που βέβαια λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του σταθμού δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, αλλά και την παρουσίαση σόου στο Εpsilon, που επίσης δεν… περπάτησε.

Ούτε όμως για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν καλύτερα τα πράγματα, αφού για ακόμη μία σεζόν έμεινε εκτός της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, ενώ ούτε το νέο του τραγούδι «Θα χαθώ πριν φύγω» είχε την απήχηση που ο ίδιος περίμενε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επαγγελματικά εμπόδια έφεραν λοιπόν εντάσεις για άλλη μία φορά, ωστόσο με υπομονή κατάφεραν να ξεπεράσουν και τη νέα κρίση στη σχέση τους, όπως αναφέρει το «Λοιπόν». Όσοι, μάλιστα, τους είδαν στην Πάρο παρέα και με τον καλό τους φίλο Νίκο Μουτσινά έχουν να λένε για το πόσο χαρούμενοι και ευδιάθετοι ήταν.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης