Πλέον οι δυο τους κυκλοφορούν ελεύθερα και τα δημοσιεύματα οργιάζουν. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να προστατεύσει από το κακό μάτι τη Ζέτα του παρήγγειλε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ένα σταυρό. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό κομμάτι, αφού ο Μιχάλης την έχει συνηθίσει σε πολύ ιδιαίτερα δώρα.

Έτσι έγινε ειδική παραγγελία και σύντομα το στήθος της όμορφης Ζέτας θα κοσμεί ένας ιδιαίτερος σταυρός που θα φέρει την υπογραφεί του Οίκου Gavello. Επειδή ο δημοφιλής τραγουδιστής γνωρίζει πολύ καλά πως αυτή την περίοδο είναι στόχος φωτογράφων, δεν πήγε ο ίδιος σε κάποιο κοσμηματοπωλείο, αλλά το ανέθεσε σε τρίτο, πολύ έμπιστό του πρόσωπο, που έχει εμπιστοσύνη στο γούστο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης γνωρίζει την αδυναμία που έχει η Ζέτα στον συγκεκριμένο οίκο αλλά και τη βαθιά πίστη που τρέφει, αφού επικαλείται τα θεία σε ιδιαίτερες στιγμές της.

Φυσικά η Ζέτα δεν γνωρίζει τίποτα μέχρι σήμερα για το δώρο που θα παραλάβει σε λίγες μέρες. Ο Μιχάλης μπορεί να μην της κάνει πολλά δώρα, αλλά όταν το αποφασίσει, είναι πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το δαχτυλίδι με την τεράστια πέτρα που φορούσε στην πρεμιέρα της ταινίας «Ζητείται ψεύτης», στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι δώρο του τραγουδιστή και η Ζέτα δεν το αποχωρίζεται.

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Με παραπανίσια κιλά ο Χατζηγιάννης;
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης