Το Πάσχα του 2010 βρήκε δύο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz να έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου τους και εμείς δεν έχουμε παρά να σας παρουσιάσουμε πού θα περάσουν το Πάσχα οι χωρισμένοι…

Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος, στα τέλη του Ιανουαρίου, μας αιφνιδίασαν, καθώς με δελτίο Τύπου να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» για πρώτη φορά αποφάσισε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα, όχι απλώς στο εξωτερικό αλλά αρκετά μακριά από την Ελλάδα.

Η Ελένη Μενεγάκη απαρνήθηκε φέτος το Πάσχα τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, τα τρία της παιδιά, την αγαπημένη της μητέρα και τους συγγενείς της και ήδη βρίσκεται στην Ταϊλάνδη.

Μαζί της πιθανότατα βρίσκεται και ο αδελφός της, Θοδωρής, αλλά και δύο επιστήθιες φίλες της. Όσο για τα σενάρια που ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη στο εξωτερικό, για να χαρεί τον νέο έρωτά της; Μάλλον πρωταπριλιάτικα ήταν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Λάτσιος πιθανότατα θα περάσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα.
Μάλιστα, οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 να σουβλίζει το παραδοσιακό αρνί με τα τρία του παιδιά, την πρώην πεθερά του αλλά και την αδελφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Άνω Μελίσσια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης