Η Χρύσπα απάντησε στις φήμες που την ήθελαν έγκυο και μας έδωσε γενικότερα πληροφορίες από τη ζωή και το έργο της…

«Όχι, δεν είμαι έγκυος. Και να σου πω κάτι; Για τα επόμενα δύο, τουλάχιστον, χρόνια δεν θέλω να μείνω. Ευτυχώς, έχουν βγει πολύ καλά χάπια και φροντίζω να μη μείνω έγκυος. Προσέχουμε. Τώρα, δίνω προβάδισμα στην καριέρα μου και σε δύο, τρία χρόνια, βλέπουμε. Ένα παιδί είναι ευλογία, αλλά και απίστευτα μεγάλη ευθύνη. Κι εγώ δεν είμαι ακόμη έτοιμη να γίνω μητέρα. Εδώ δεν έχω καθημερινό χρόνο με τον Παναγιώτη, θα κάνω άμεσα παιδί; Δεν γίνεται!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η συνέντευξη μπορεί άνετα να μπει στην κατηγορία «Too much information!».

Η Χρύσπα συνέχισε ακάθεκτη να μιλάει για τα προσωπικά της, για την απόσταση με το σύζυγό της, τους πειρασμούς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα, που δεν τα έχει πει ποτέ ξανά!

«Μέχρι να παντρευτώ, έπαιζε το μάτι μου. Ήμουν ατίθαση και άτακτη γι’ αυτό και δεν έκανα ποτέ μακροχρόνιες σχέσεις. Ωστόσο, ποτέ δεν υπήρξα άπιστη. Σήμερα, δεν αντιλαμβάνομαι το φλερτ. Μπορεί να με φλερτάρουν και να μην το πάρω χαμπάρι. Τα βλέπω όλα φιλικά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλο ενδιαφέρον ερώτημα γενικών γνώσεων είναι το «σε έχει φλερτάρει ποτέ γυναίκα;».

«Φυσικά! Αλλά φροντίζω να κάνω κατανοητά τα ”θέλω” μου και να βάζω όρια στους άλλους. Μία φορά, πριν από λίγο καιρό, ανέβηκε μια κυρία πάνω στην πίστα, τη στιγμή που τραγουδούσα, μου άρπαξε το μικρόφωνο από το χέρι και φώναξε μπροστά σε όλους: ”Χρύσπα, είσαι κα…λα!”. Εκείνη τη στιγμή σοκαρίστηκα. Κοκκίνισα. Όμως, μετά το ξεπέρασα και το απέδωσα στο αλκοόλ. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά».

Η γνώμη της για τους ομοφυλόφιλους:

«Εγώ μεγάλωσα με ομοφυλόφιλους. Είχα συμμαθητές και πολλούς φίλους. Είναι κομμάτι της πραγματικότητάς μας και πρέπει να το αποδεχθούμε».

Αν το παιδί της ήταν gay, θα το αποδεχόταν;

«Εννοείται! Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν μου έλεγε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας. Είναι μέσα στη φύση. Όπως και το να είσαι gay δεν είναι στίγμα. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ, ξέρεις, έχω πρόβλημα με τους κομπλεξικούς, όχι με τους gay».

Άραγε, την ενοχλεί που χαρακτηρίζεται τραγουδίστρια δεύτερης κατηγορίας;

«Δεν με ενοχλεί, γιατί ένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας, από το ρεπερτόριό του, ούτε από το μαγαζί όπου εμφανίζεται. Εξάλλου, η μεγάλη επιτυχία που κάνουμε χαρακτηρίζει τόσο εμάς όσο και το μαγαζί. Κι αυτή τη στιγμή, εμείς, και τις έξι μέρες της εβδομάδας, είμαστε γεμάτοι σε ένα κέντρο που χωράει πάνω από 700 άτομα. Άλλωστε, δεν έχουμε και το star system της Αμερικής. Δούλεψα στο Frangelico, αλλά συνεργάστηκα και με τον Σφακιανάκη. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερη και να φροντίζω να πηγαίνουν καλά τα μαγαζιά όπου εμφανίζομαι. Από εκεί και πέρα, ας λένε ό,τι θέλουν».

ΠΗΓΗ: People

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης