Για τη συμμετοχή της στο «Dancing on Ice» του ΑΝΤ1 μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Χριστίνα Παππά.

Με ένα κρυολόγημα που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο μήνα, η 42χρονη ηθοποιός δεν μπορούσε να πει πολλά για τη συμμετοχή της στο show χορού στον πάγο: «Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι θέμα του σταθμού να το ανακοινώσει πρώτος» είπε και πρόσθεσε πως ο χορός με τα παγοπέδιλα είναι πάρα πολύ δύσκολο σπορ: «Κάνω και σκι στο βουνό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Το δοκιμάζω και προσπαθώ. Άλλοι άνθρωποι είναι σε καλύτερο επίπεδο, γιατί έκαναν και στο παρελθόν, είτε όταν ήταν μικροί ή και πιο μεγάλοι. Εγώ το προσπαθώ, αλλά είμαι φοβιτσιάρα. Φοβάμαι μη σπάσω κανένα πόδι, καμιά λεκάνη, κανένα χέρι… Είναι επικίνδυνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια αμέσως μετά δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα είναι τελικά ή όχι στο show αυτό και πως προτιμά καλύτερα να πάρει μέρος στο απλό «Dancing»: «Είναι εκ του ασφαλούς. Τους τα έλεγα εγώ, αλλά δεν με άκουγαν!» συμπλήρωσε γελώντας.

Τέλος, όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η ίδια αποκάλυψε πως θα φύγει σύντομα στην Ιταλία, αφού δέχθηκε πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια ιταλική παραγωγή.

ΠΗΓΗ: yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης