Καλεσμένος στην κινηματογραφική εκπομπή του MTV θα είναι απόψε ο Χρήστος Φερεντίνος και σας παραθέτουμε τα πιο σπαρταριστά αποσπάσματα.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει ότι έχει κατέβει ήδη στο Σύνταγμα: «Ποιος δεν ανήκει στους ”αγανακτισμένους”;» διερωτήθηκε ο δημοφιλής tv star. «Για πρώτη φορά βλέπουμε ένα γκρουπ, που βγαίνει στους δρόμους και διαδηλώνει ειρηνικά. Οι Ισπανοί, αν όντως το είπαν αυτό, ήταν απλά ο σπινθήρας. Οι ”αγανακτισμένοι” θέλουν, επιτέλους, να πάνε τα πράγματα μπροστά. Εγώ πήγα στο Σύνταγμα και βέβαια θα ξαναπάω. Το ωραίο της εποχής μας είναι ότι οι νέοι δημιουργούν παρέες και αμφισβητούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιους ξεχωρίζει, όμως, και ποιους παραδέχεται στην ελληνική τηλεόραση;

«Ο Λαζόπουλος είναι μια κατηγορία μόνος του. Επίσης, βλέπω με ευχαρίστηση ”Ράδιο Αρβύλα”. Οι ”Ράδιο Αρβύλα” δημιούργησαν μία παρέα που έκανε τη διαφορά. Μερικά talent shows, όπως το ”Χ Factor” και το ”Greek Idol” έχουν κουράσει. Εγώ, αν ήμουν στη θέση των παικτών, θα απαντούσα στις κριτικές. Δεν μπορεί κανείς να σε προσβάλλει και να σε μειώνει με τέτοιο τρόπο. Θα απαντούσα στον Καπετανίδη, ακόμα και αν δεν έκανα ποτέ καριέρα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης