Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τους τελευταίους μήνες ζούσε έναν Γολγοθά και έδινε τη δική του μάχη για να σταθεί όρθιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από έναν χρόνο δημοσίευμα εφημερίδας έγραφε για το πρόβλημα υγείας του εκλιπόντος: «Ο 60χρονος Χρήστος, που σε δύο μέρες γιορτάζει κιόλας, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, απέναντι στο οποίο στέκει με περίσσια αξιοπρέπεια και μεγάλο θάρρος. Όπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του καλλιτέχνη, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις που είχε τον οδήγησαν στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας».

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης νοσηλεύτηκε για περίπου 15 ημέρες και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι για να δώσει τη μάχη του με την ασθένεια. «Ο Χρήστος είναι αγωνιστής και δεν χάνει το χαμόγελό του. Αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την υγεία του με θάρρος, όπως συνηθίζει να κάνει γενικότερα σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής, και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης