Ούτε σχεδιασμένο να το είχαν η Μιμή Ντενίση και ο Τάκης Ζαχαράτος. Εδώ και καιρό είναι στα μαχαίρια, αφού η Μιμή έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Τάκη, επειδή σατίριζε εκείνη και τον πρώην σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο.

Χθες βρέθηκαν και οι δυο στο «Παλλάς», στην παράσταση «Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά Μίμη Πλέσσα». Την ώρα που ο Τάκης Ζαχαράτος μιλούσε για την κόντρα τους, «καρφώνοντας» την συνεχώς με τον αμίμητο τρόπο του, λέγοντας: «Α είναι εδώ; Δεν την πρόσεξα! Αλλά αν είναι εδώ, θέλω να πάω να της πω να γραφτώ στη σχολή, για να μου μάθει πώς να παίζω το τραίνο καλύτερα, και πως πέφτει η Λασκαρίνα απ΄το βόλι χωρίς να χαλάει το μαλλί! Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές. Ο καθένας είναι όσο χιούμορ έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν έχεις χιούμορ, λειτουργείς με αγωγές. Αν έχεις όπως η Ζωζώ και η Μπάρμπα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα», η Μιμή ανέβηκε τις σκάλες και εμφανίστηκε από πίσω του!

Όταν τον ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι, εκείνος με πολύ χιούμορ είπε: «Πίσω μου σ΄έχω…» ! Γύρισε ο μισός προς το μέρος της, ενώ εκείνη πόζαρε στους φωτογράφους, και την «ξανακάρφωσε», λέγοντας: «Συναντιόμαστε τώρα μετά από πολύ καιρό,…

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης