Παρά την επιτυχία των «Βασιλιάδων» του Mega, που έχουν σαφή υπεροχή έναντι του σήριαλ «Αμάρτημα της μητρός μου» στον ΑΝΤ1, οι συντελεστές της καθημερινής σειράς παραμένουν ακόμα απλήρωτοι.

Για αυτό το θέμα η Ζέτα Δούκα παραδέχθηκε μεν, ότι δεν έχει πάρει χρήματα, ωστόσο θεωρεί ότι δεν βγαίνει τίποτε με τη γκρίνια. «Δεν είναι ότι δεν παραπονιέμαι που δεν έχω πληρωθεί για μια δουλειά που ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο. Κι ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε συνεργαστεί και προ κρίσης. Εγώ στο Mega είμαι οχτώ χρόνια. Δεν γίνεται με την πρώτη στραβή να καταφέρομαι εναντίον του. Όχι ότι δεν ήθελα να έχουν κάνει το κουμάντο τους, αλλά θα ήταν αγνωμοσύνη να παραπονιέμαι με την πρώτη αναποδιά. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι θα γίνει», είπε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το αν θα συνεχίσει η σειρά και την επόμενη σεζόν, η ηθοποιός διευκρινίζει: «Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε αποδέκτες κάποιων ανθρώπων που χειρίζονται τα οικονομικά και αποφασίζουν αν κάτι θα συνεχιστεί ή όχι. Η ενημέρωση που έχω λοιπόν, είναι ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο».

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη, με πληροφορίες από το vipnews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης