Μακρυπούλια για Σταμάτη: «Με κράζει και μετά μου το παίζει κολλητή»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014, 14:15
Μακρυπούλια για Σταμάτη: «Με κράζει και μετά μου το παίζει κολλητή»
Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη «χυδαία» συμπεριφορά της Σάσας Σταμάτη, αφού πρώτα την «κράζει» και μετά τη «γλείφει». Δείτε τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός:

«Οτιδήποτε και να πω, όπως και να περπατήσω, αν θέλει κάποιος να το κάνει θέμα, θα το κάνει. Μπορεί να μασούσα τσίχλα και να γινόταν θέμα την επόμενη μέρα. Δεν ξέρω πώς δεν πήγαινε και στη Βουλή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μια δική μου δήλωση την επόμενη μέρα την πάρουν και την κάνουν θέμα 10 εκπομπές».

Ωστόσο, συγκεκριμένα για τη Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Η Σάσα Σταμάτη εμένα με έχει κράξει 70 χιλιάδες φορές. Και μετά έρχεται στο θέατρο και μου συμπεριφέρεται λες και είμαστε κολλητές. Οπότε καταλαβαίνεις πως ό,τι λέγεται σε μια εκπομπή, γίνεται για κάποιο λόγο εκείνη την ώρα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Σάσα και κακώς την αναφέρω, αλλά ξέρω πως δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχουν άνθρωποι, πάντως, στην τηλεόραση που λένε πράγματα για σένα και όταν σε συναντούν είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτό κάτι εξυπηρετεί, είναι η δουλειά του άλλου και δεν δίνω άλλη βάση».

Όσο για δημοσιεύματα που την έχουν στεναχωρήσει, η Ζέτα Μακρυπούλια τόνισε: «Έχουν γραφτεί αρκετά, σε πολλά θα μπορούσα να έχω κινηθεί νομικά, αλλά δεν το έκανα. Για μένα είναι τόσο ανυπόστατα, τόσο ανήθικα, τόσο χυδαία, τόσο ψεύτικα. Σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο από αυτά».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014, 14:21