Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με τον ώμο έξω, ψηλοτάκουνες γόβες pip toe και… κατακόκκινο κραγιόν, η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» και έδωσε απαντήσεις για όλα τα «καυτά» ερωτήματα που αφορούν κυρίως στην προσωπική της ζωή…

«Όταν είμαι ερωτευμένη, μου αρέσουν όλα… Μου αρέσει να φροντίζω τους άλλους. Και γενικά, όταν νιώθω πράγματα για έναν άνθρωπο, θέλω να δώσω ό,τι έχω μέσα μου. Είμαι πολύ δοτική. Αυτό όμως συμβαίνει με τους κοντινούς μου ανθρώπους, δεν μπορείς να το κάνεις για πολλούς» είπε η ξανθιά καλλονή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο θέμα του γάμου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού αποκάλυψε ότι στα 17 της είχε σκεφτεί τον γάμο… τόνισε πως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο… «Νιώθω έναν κόμπο κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω για τον γάμο, γιατί έχω φάει πολύ μελάνι για αυτό. Κι όταν έχει συμβεί αυτό, κλείνεσαι, μπλοκάρεις, παθαίνεις διάφορα πράγματα. Δεν είναι ότι σκέφτομαι σώνει και ντε να παντρευτώ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή ένα παιδί. Αυτό μπορώ να το φανταστώ να συμβαίνει, όταν είμαι πολύ ερωτευμένη. Κι αυτή τη στιγμή νιώθω μια σιγουριά που θα μπορούσε να με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έχω σχεδιάσει κάτι ακόμα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε, όμως, και πράγματα για το πώς είναι η συγκατοίκηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Έχω ξανασυζήσει, αλλά αυτήν τη φορά είναι πολύ ωραία, γιατί αποφάσισα να μην κρύβομαι. Επειδή έχω περάσει γενικά από πολύ κρυφτό, τώρα φτάνει. Ωστόσο, πιστεύω αυτή είναι μια άμυνα που στην αρχή βγαίνει από μόνη της, αυτό το “πώς να προστατευτώ”. Και επίσης θες και κάποιο χρόνο με έναν άνθρωπο, μέχρι να βγεις να το πεις. Με τον Μιχάλη βγήκε αυθόρμητα. Η συμβίωση είναι πολύ αρμονική, δεν έχουμε χοντρές διαφωνίες».

Πώς όμως αλήθεια την πλησίασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; (γιατί δεν το έχει πει αρκετές φορές μέχρι σήμερα) «Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι συνέβαινε κάτι με τον Μιχάλη, ήταν κάτι που το κρατούσε για τον εαυτό του. Μετά το χειρίστηκε πολύ ωραία, με μαεστρία μπορώ να πω. Στέλνοντάς μου μηνύματα» είπε και πρόσθεσε πως εκείνη τον ερωτεύτηκε λίγο μετά από τα βραβεία Mad.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στα περιβόητα κιλά της, αποκάλυψε πως ήταν σε μία φάση που ήθελε να χάσει τρία τέσσερα κιλάκια λόγω μιας ταινίας που θα έκανε και τελικά έγινε «στρατιώτης». «Έτρωγα για ένα χρόνο τα ίδια πράγματα κάθε μέρα: Το πρωί ένα τοστάκι, μετά μια τονοσαλάτα, ύστερα φρούτο, πάντα κοτόπουλο με ρύζι και μπρόκολο, άντε καμιά φορά και λίγο αρακά για να το σπάσω. Για έναν χρόνο, αυτά έτρωγα κάθε μέρα και μου φάνηκε πολύ ξεκούραστο. Από αλκοόλ μπορεί να έπινα λίγο στην αρχή, αλλά μετά ούτε αυτό ήθελα».

Απάντησε, όμως, και για τα όσα είχε πει ο Χρήστος Λούλης για εκείνη και για το κατά πόσο είναι ηθοποιός «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Χρήστο Λούλη. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου μ΄ αυτά που γράφτηκαν. Τον θαυμάζω, είναι πολύ καλός ηθοποιός, και ξέρω –γιατί με κάποιον τρόπο έχουμε επικοινωνήσει- ότι παρεξηγήθηκε λίγο αυτό που είπε. Δεν εννοούσε ακριβώς αυτό».

Τέλος, για το «Dancing» και την παρουσίαση εκπομπών, είπε πώς δεν έχει βλέψεις για καμία μόνιμη θέση και για καμία μελλοντική εκπομπή…

ΠΗΓΗ: star

Διαβάστε επίσης: Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την εμφάνιση;

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης