Έναν χρόνο και λίγους μήνες από τη γνωριμία τους η 26χρονη γυμνάστρια – ιδιοκτήτρια των γυμναστηρίων Pilates by Manti Μάντυ Περσάκη και ο 32χρονος αθλητής του kick boxing, Αλέξανδρος Νικολαΐδης ετοιμάζονται για τον γάμο τους τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Γνώρισα τον Αλέξανδρο όταν ήρθε σε εμένα για την αποκατάστασή του, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η έλξη ήταν αμοιβαία αλλά η σχέση μας εξελίχθηκε σταδιακά. Η πρόταση ήρθε στις 16 Απριλίου, στα γενέθλιά του. Ενώ διασκεδάζαμε με φίλους, γονάτισε, μου πρόσφερε το μονόπετρο και πολύ παραδοσιακά μου ζήτησε να γίνω γυναίκα του. Από την αρχή ταιριάξαμε απόλυτα» εξομολογείται στο ΟΚ! η Μάντυ Περσάκη για τον μέλλοντα σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο γάμος μας θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο Grand Resort Lagonissi, με κουμπάρους μας τον καλύτερο φίλο του Αλέξανδρου και τη δική μου καλύτερη φίλη, με λίγους καλεσμένους που μας αγαπούν. Ήδη ετοιμάζουμε το σπίτι μας στο κέντρο της Αθήνας» αποκαλύπτει η γυμνάστρια.

«Βρήκα το άλλο μου μισό στη Μάντυ. Πάντα θεωρούσα ιερό τον θεσμό της οικογένειας και από τους πρώτους μήνες ένιωσα έτοιμος να προχωρήσω στο επόμενο βήμα μαζί της» συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Ένα μωρό θα είναι δώρο Θεού για μας. Το θέλουμε πολύ όποτε κι αν έρθει» καταλήγει ο ίδιος. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντησε τους μελλόνυμφους πριν από λίγες ημέρες στη Βάρκιζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης