Ζωή Λάσκαρη: «Οι άντρες είναι ανώμαλοι αγάπη μου!»

Ζωή Λάσκαρη: «Οι άντρες είναι ανώμαλοι αγάπη μου!»
Η Ζωή Λάσκαρη για περίπου είκοσι χρόνια θεωρούνταν η πιο σέξι Ελληνίδα. Παρόλα αυτά δεν το είχε καταλάβει. «Δεν το έβλεπα. Μ’ αρέσει που δεν το κατάλαβα, πέρασα ωραία. Ήμουν ανασφαλής και ζήλευα τους άντρες που ήμουν μαζί τους». Γι΄ αυτό το λόγο ποτέ στη ζωή της δεν «καβάλησε» το καλάμι. «Οι αποτυχίες και τα λάθη μου με βοήθησαν να μην τρελαθώ και να “καβαλήσω” το καλάμι», εξομολογείται  στο «Πρωινό mou».

Ακόμη μίλησε για τη συμμετοχή της καλλιστεία, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη και το ταξίδι στην Αμερική. Πώς ξεκίνησε την καριέρα της και οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε. Εξήγησε γιατί δεν θέλει να δίνει συμβουλές και τη διαφορά στο πρώτο παιδί και το δεύτερο, στο οποίο ήταν μεγαλύτερη. Τέλος, μίλησε για τον ρόλο που την σημάδεψε και την έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και περίμενε έξω από το θέατρο για να τον προσέξει, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η Ζωή Λάσκαρη μεταξύ άλλων μίλησε για τους άντρες της ζωής της και δεν δίστασε να αποκαλύψει στο «Πρωινό Mou» πως «έχει φάει κέρατο»!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την ηθοποιό αν ήταν σωστή επιλογή ο Πέτρος Κουτουμάνος. Η ηθοποιός είπε ότι τον αγάπησε, αλλά «έφαγε» πολύ κέρατο...

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

«Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου!» 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 16:46