Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, αλλά και για τους πειρασμούς που έχει η δουλειά του…

«Το ότι έγινα πατέρας έχει ένα ζόρι, τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Είδα τον κόσμο διαφορετικά, δεν είμαι πια μόνος. Πλέον έχω έναν άνθρωπο δικό μου. Άρχισα να σκέφτομαι αν πάθω κάτι, πώς θα την αποκαταστήσω. Φαντάσου ότι σκέφτομαι να αδυνατίσω. Με κράζει η κόρη μου: “Είσαι όμορφος και δεν θέλω να είσαι χοντρούλης”. Εκείνη είναι αδύνατη, μοιάζει στη μάνα της, ευτυχώς σώθηκε», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή του είναι η Εβελίνα, η κόρη του και συμπληρώνει: «Είναι η γυναίκα που με σέρνει από τη μύτη. Ευτυχώς, είναι ολιγαρκής. Μου μοιάζει σε όλα, εκτός από την όρεξη και το καταναλωτισμό. Εγώ θέλω να έχω ότι κυκλοφορεί. Την πήγα σε κατάστημα με παιδικά κι ενώ εγώ ήθελα να το αγοράσω όλο, εκείνη πήρε μια σφραγίδα με νερό, με λουλουδάκια και μου είπε “Πάμε, δε θέλω τίποτα άλλο”. Λέω: “Δικό μου είναι το παιδί αυτό;», αναφέρει και αποκαλύπτει πως είναι αυστηρός πατέρας.

Τέλος, όσον αφορά τον ακραίο τρόπο με τον οποίο κατά καιρούς έχουν αποδείξει τον θαυμασμός τους οι θαυμάστριες του εκείνος λέει: «Βέβαια, πολλές φορές. Εδώ δεν έβγαλε ο Αριστοτέλης άκρη, θα βγάλουμε εμείς; Μου έχει προκύψει και επικίνδυνη θαυμάστρια. Μια τυφλή που με γούσταρε! Δεν είμαι τύπος που υποκύπτει σε πειρασμό με θαυμάστρια, του one night stand. Λόγω δουλειάς πολλές φορές μου δίνονται ευκαιρίες, αλλά δε μπορώ να το κάνω, να πάω με κάποιον άνθρωπο που δεν ξέρω. Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα, να γνωριστούμε, να μιλήσουμε. Δεν είχα ποτέ εφήμερη σχέση ή να είμαι με μια κοπέλα για ένα μήνα. Όλο κάτι χρόνια..».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης