Για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί κατά το παρελθόν από δίαιτες, μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», επισημαίνοντας ότι πλέον προσέχει περισσότερο τον εαυτό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια παράλληλα, αναφέρθηκε στην τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, ενώ σχολίασε και το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αννας Βίσση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά η Ζουγανέλη αναφέρθηκε στα κιλά που έχει χάσει, κάτι που τους τελευταίους μήνες έχει σχολιαστεί έντονα.

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που έχω χάσει τόσα κιλά. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Είναι και η δουλειά, είναι και ότι αρχίζεις να έχεις πραγματικό ενδιαφέρον για αυτήν και αυτό είναι σοβαρός ρόλος για να φύγουν κάποια περιττά βάρη. Αγχώνομαι με την δουλειά. Όταν με συνεπάρει κάτι άλλο, με παρασύρει και ξεχνιέμαι και εκεί είναι στην ουσία που φεύγουν τα κιλά. Όσες φορές δηλαδή έχω πει ότι πρέπει να είμαι συνεπής και να ανταποκριθώ στην δίαιτα που ακολουθώ, τότε δεν τα καταφέρνω. Τώρα που έχω χαλαρώσει, τότε αυτό το πράγμα μπαίνει σε πιο νορμάλ κατάσταση», δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία αποκάλυψε ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από δίαιτες και πλέον φροντίζει τον εαυτό της πολύ περισσότερο σε σχέση με το παρελθόν: «Το κάνω για δύο λόγους: Πρώτον έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και είναι δικαίωμά μου να φροντίσω πιο πολύ τον εαυτό μου και δεύτερον η ουσία της δουλειάς απαιτεί πλέον να έχεις ένα σώμα που να μπορεί να αντέξει αυτό που κάνεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενη στις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της είπε: «Η αλλαγή στα μαλλιά μου, μου φτιάχνει την διάθεση. Μια αλλαγή και μόνο με τονώνει αφάνταστα. Όταν με κουράσουν οι πρόβες για παράδειγμα λέω ότι πρέπει να τα αλλάξω και αυτό κάνω».

Καταλήγοντας η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας για το ριάλιτι της Αννας Βίσση, ήταν πολύ συγκεκριμένη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω την εκπομπή αυτή. Είμαι ένας άνθρωπος που βλέπω πάρα πολύ λίγο τηλεόραση και γιατί δεν έχω χρόνο και γιατί δεν την αγαπάω ιδιαίτερα. Οπότε δεν είναι μια εκπομπή που θα καθόμουν να την δω.

Είπα κάτι που το πιστεύω ακράδαντα, ότι η ίδια η Άννα Βίσση είναι τόσο ακομπλεξάριστη που το ριάλιτι αυτό δεν μου δίνει κάτι παραπάνω. Αυτό που πιστεύω για αυτήν, που ούτως ή άλλως θαυμάζω πολύ δεν μου δίνει κάτι παραπάνω. Ό,τι και να μάθω για αυτήν δεν θα αλλάξει κάτι. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νομίζει σωστό και ο κάθε τηλεθεατής βλέπει αυτό που θεωρεί χρήσιμο για τον ίδιο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης