Μια από τις μεγαλύτερες και ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρίες στη Ελλάδα, η Spicy του Φοίβου, υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια μια διεισδυτική φωνή, μια σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια, που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μουσική.

Η Έλενα Μπαση , με την χαρακτηριστική γυναικεία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού , έρχεται με ολοκαίνουργιο τραγούδι και είναι έτοιμη να εκπλήξει με τις ολοκαίνουριες μουσικές της επιλογές.

Υπό την καθοδήγηση δύο εκλεκτών και αναγνωρισμένης αξίας συνθετών, όπως είναι ο Νίκος Τερζής και ο “μεγάλος” Πάνος Φαλάρας, ξεκινούν μαζί ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο την… Ανδρική Ανωτερότητα.

Μάλιστα, το καθοριστικό βήμα της λαϊκής τραγουδίστριας από την Κατερίνη στο μουσικό πεντάγραμμο , σε μια συνεργασία που η ίδια βασίζει πολλά  αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα σε οπτικοποιημένη μορφή εντός ημερών .

Δείτε το πρώτο δείγμα των γυρισμάτων του video clip, όπου την σκηνοθετική καθοδήγηση έχουν αναλάβει οι πασίγνωστοι και καταξιωμένοι Pick Codes, σε φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το patrasgossipnews.gr.