Η Ελένη Ράντου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real απάντησε για την «Εργαζόμενη γυναίκα» και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει τηλεοπτικά η συγκεκριμένη σειρά.

Να ξεκινήσουμε με την είδηση της επανόδου σου στην τηλεόραση. Τόσο καιρό περιμέναμε και ακούγαμε διάφορα σενάρια για επιστροφή της σειράς “Εργαζόμενη γυναίκα”, για συζητήσεις με το Mega και για μια “Ζακετούλα” που παίζει για την ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε να σου τα απαντήσω ένα ένα. Δεν έγινε ποτέ καμία κουβέντα με το Mega, δεν ξέρω καν πώς βγήκε όλο αυτό. Όπως, επίσης, δεν συζητήθηκε ποτέ η επιστροφή της “Εργαζόμενης γυναίκας”. Το διάβασα κι εγώ και, μάλιστα, μίλησα με τα παιδιά που το έγραψαν με τόση δεινότητα, τον Νίκο Σταυρακούδη και τη Σάρα Γανωτή, που επίσης δεν ήξεραν τίποτα. Ξέρεις πώς είναι αυτά! Δεν υπάρχουν ειδήσεις, οπότε σκαρφίζονται κάποιες. Όχι, δεν θα γυρίσει η “Εργαζόμενη γυναίκα”, γιατί πτώχευσε η εταιρεία παραγωγής, έγιναν δικαστήρια και διάφορα άλλα απείρου κάλλους, που δεν θέλω να σταθούμε πάλι σε αυτά. Δεν έχει κανένα νόημα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης