Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood, πρόκειται να συνεργαστούν σε μια νέα ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Bill Purple.

Όπως έγινε γνωστό, η Biel θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Devil in the Deep Blue Sea», μαζί με τους Chloe Moretz και Jeffrey Dean Morgan. Ο αγαπημένος της Biel και σύντομα και σύζυγός της, Justin Timberlake, συμφώνησε να γράψει τη μουσική για την ταινία, ενώ ανέλαβε και την εποπτεία της μουσικής της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ταινία περιστρέφεται γύρω από έναν άνδρα που θρηνεί για τον πρόσφατο χαμό της γυναίκας του σε τροχαίο. Ο άνδρας αυτός βρίσκει παρηγοριά βοηθώντας μια νεαρή κοπέλα να χτίσει μια σχεδία και να ταξιδέψει στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Τον χήρο άνδρα θα ενσαρκώσει ο Jeffrey Dean Morgan, ενώ η Biel θα υποδυθεί τη σύζυγό του, η οποία χάνει τη ζωή της στο τροχαίο. Η Moretz θα υποδυθεί τη νεαρή που θέλει να περάσει τον Ατλαντικό με τη σχεδία της.

Τα γυρίσματα της ταινίας, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, πρόκειται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Η Jessica Biel θα συμμετάσχει και στην παραγωγή της ταινίας.

Επιμέλεια: Nτίνος Παπαλάμπρος