Η Μαρία Μπεκατώρου νιώθει δικαιωμένη έπειτα από τόσα χρόνια σε τοπικό κανάλι της Αττικής που έκανε το μεγάλο βήμα σε πανελλήνια συχνότητα.

Της αρέσει που τώρα τη σχολιάζει ο κόσμος;

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, γι’ αυτό και δεν αγχώνομαι. Σε όλη μου τη ζωή είμαι αξιοπρεπής και αυτό προσπαθώ και τώρα σε ό,τι και αν κάνω, όπου και αν βρίσκομαι: είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο κανάλι. Θέλω να πω, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω, ούτε να συμπεριφέρομαι αλλιώς ή να προσποιούμαι πως είμαι κάποια άλλη, μόνο και μόνο για να μου γράψουν καλά ή γιατί φοβάμαι τι θα πουν για μένα. Αν πάχυνα, πάχυνα. Και τι πειράζει; Αν είμαι καλά με τον άνδρα μου, είμαι, εδώ και χρόνια, και δεν χρειάζομαι δημοσιεύματα για να το αποδεικνύουν. Οπότε, άσ’ τους να σχολιάζουν…».

Για τα απωθημένα της είπε:

«Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Αλήθεια. Νιώθω γεμάτη. Και στην προσωπική μου ζωή και στη δουλειά. Ό,τι ονειρεύτηκα το έχω αποκτήσει. Άλλωστε, καιρός δεν ήταν; Είκοσι χρόνια τώρα δουλεύω. Ίσως, μάλιστα, να άργησαν και λίγο κάποια πράγματα…».

Είναι όντως το «καλό παιδί»;

«Τώρα τι να πω; Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω η ίδια. Γι’ αυτό καλύτερα να κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους γνωστούς, τους φίλους και την οικογένειά μου. Εκείνο που μπορώ να σου πω εγώ είναι πως σε κάθε περίπτωση είμαι ο εαυτός μου και αυτό προσπαθώ και σε κάθε συνεργασία μου: να βγαίνει ο αληθινός μου εαυτός. Η αισιοδοξία, το κέφι, η θετική ματιά στη ζωή. Γιατί η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Σε τι ωφελούν η γκρίνια και η μιζέρια; Εγώ λέω σε τίποτα. Γι’ αυτό είμαι… χαρούμενα Χριστούγεννα, αυτό είμαι».

ΠΗΓΗ: Τηλέραμα

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος