Τρίβουν τα χέρια τους οι παραγωγοί του «Sex and the city», καθώς όλα τα αστέρια συμφώνησαν για τη δημιουργία ενός σίκουελ της ταινίας.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής και οι τέσσερις πρωταγωνίστριες θα μετέχουν κανονικά στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς και κινηματογραφικής ταινίας.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κιμ Κατράλ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις δεν έχουν υπογράψει ακόμη τα συμβόλαιά τους, όμως έχουν δώσει την προφορική συγκατάθεσή τους για μία νέα ταινία.

Δεν έγινε γνωστό αν οι σεναριογράφοι θα είναι οι ίδιοι, καθώς την επιθυμία να γράψει το σίκουελ εξέφρασε και η Βιβιάν Γουέστγουντ. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας είχε «υπογράψει» το νυφικό που η «Κάρι Μπράντσοου» είχε φορέσει στην πρώτη ταινία που έκανε εισπράξεις οι οποίες ξεπερνούσαν τα 300 εκατομμύρια λίρες.

(Πρώτη καταχώρηση: 23 Ιανουαρίου 2008, 14:46)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης