«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γιώργος Πιλίδης… O Έλληνας πρωταθλητής πάλης ο οποίος είχε προβεί σε σοβαρές καταγγελίες κατά της ομοσπονδίας του αθλήματός του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο zougla.gr, είχε μία επεισοδιακή συνομιλία στην εκπομπή «Τι λες τώρα» με τον αντιπρόεδρο της ΕΛΟΠ, Κωνσταντίνο Φαλιά λόγω του αποκλεισμού του από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ισχυρίστηκε ότι ο Πιλίδης δεν είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και ότι κλήθηκε να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά αρνήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τόνισε ότι η ΕΛΟΠ έχει δαπανήσει 150 χιλιάδες ευρώ για Ολυμπιακές προετοιμασίες και γιατρούς.

Σε εκείνο το σημείο ο Έλληνας πρωταθλητής εξερράγη, μη μπορώντας μάλιστα στη συνέχεια να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Πότε είχα εγώ γιατρό, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου. Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες.

Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη! Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δε ντρέπεσαι ρε;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παγκόσμιος πρωταθλητής U23.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης