Τα πολύ όμορφα συναισθήματα που ένιωσε, όσο ήταν πάνω στη σκηνή, αποκάλυψε ο Λούκας Γιώρκας, ο νικητής του ελληνικού τελικού της Eurovision, και παραδέχθηκε πως έκανε μερικά λαθάκια από το άγχος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» και την Ελεονώρα Μελέτη, ο Λούκας εξήγησε πως δεν έχει παρακολουθήσει όσα λέγονται και γράφονται για αυτόν και πρόσθεσε: «Αισθάνθηκα πολύ όμορφα όσο ήμουν στη σκηνή και έδωσα όσα είχα στην ψυχή μου και αυτό μετράει νομίζω. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής μου, έκανα λάθη και τα κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Ήμουν πολύ φορτισμένος και έκανα κυρίως κάποια τονικά λάθη κατά κύριο λόγο, αλλά αυτό πέρασε, ήταν η πρώτη κρυάδα που έπρεπε να περάσω, για να φθάσω στην Eurovision».

Όσο για την παρουσίαση του τραγουδιού στη Γερμανία στον α’ ημιτελικό στις 10 Μαΐου, είπε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην εταιρεία μου αλλά και στους ανθρώπους οι οποίοι είναι πίσω από το τραγούδι μου. Υπόσχομαι πως στη Γερμανία θα παρουσιαστεί κάτι διαφορετικό και πως θα περαστεί 100% το μήνυμα του τραγουδιού».

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις του Λούκα
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011