Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Κοζάνη. Ο γνωστός Κρητικός λυράρης, Αντώνης Χαβαδάκης, ο οποίος για αρκετό διάστημα είχε βρει το… λιμάνι του στη συγκεκριμένη πόλη, εμφανιζόταν με επιτυχία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή, στην τελευταία του εμφάνιση στο «Δίχορδο», προχώρησε σε μία ασυνήθιστη κίνηση, θέλοντας με αυτήν να εκφράσει την αγάπη του και να πει το δικό του ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, που τον φιλοξένησε για αρκετό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα τον κάλεσε στην πίστα και έσπασε το δοξάρι του, περνώντας το γύρω από τον λαιμό του.

«Με αυτό το δοξάρι δεν θα ξαναπαίξω πουθενά, πάρε το για να με θυμάσαι» του είπε απευθυνόμενος, την ώρα που οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου χάρισαν στον Αντώνη Χαβαδάκη το πιο ζεστό χειροκρότημα.=

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Χανιώτης λυράρης, ο οποίος άρχισε να παίζει λύρα από τα έξι του χρόνια, όντας αυτοδίδακτος, και από τότε δεν την έχει αποχωριστεί ούτε στιγμή, αφήνοντας μάλιστα για χάρη της την άρση βαρών, στην οποία είχε μεγάλες επιτυχίες, μίλησε στο zougla.gr για το εν λόγω περιστατικό.

«Αυτό που έκανα ήταν μία κίνηση αγάπης. Σε αυτό το μαγαζί πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές και ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο, τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, που με εμπιστεύτηκε για τη διασκέδαση των πελατών του.

Έτσι σκέφτηκα να κάνω αυτήν την κίνηση με το δοξάρι. Τι αξία άλλωστε έχει ένα δοξάρι μπροστά στην αγάπη και τη στήριξη που έλαβα όλο αυτό το διάστημα που εμφανιζόμουν στην Κοζάνη;

Και πάλι, μέσω της ιστοσελίδας σας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με αγκάλιασαν και με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας.

Πηγή βίντεο: kozanilife.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης