Tους πρώτους επισκέπτες είναι έτοιμη πλέον να υποδεχτεί η κατοικία του δισεκατομμυριούχου
Richard Branson στο νησί Necker.

Το πολυτελές οίκημα του μεγιστάνα είχε καταστραφεί έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε από κεραυνό, δύο χρόνια νωρίτερα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, σε ηρωική φιγούρα είχε αναδειχθεί η γνωστή ηθοποιός Kate Winslet που απομάκρυνε την 90χρονη μητέρα του δισεκατομμυριούχου Richard Branson, από τις φλόγες.

Σήμερα, η κατοικία επανακατασκευάστηκε στο πρότυπο του αρχικού σχεδίου, με την προσθήκη ορισμένων νέων στοιχείων και μια σουίτα 139 τετραγωνικών με πανοραμική θέα στην Καραϊβική.

 Στο «Great House», όπως ονομάζεται, μπορούν να φιλοξενηθούν όσοι το επιθυμούν και είναι σε θέση να καταβάλουν το υψηλό τίμημα, καθώς η μια βραδιά στοιχίζει 44.363 ευρώ. Στο σπίτι βέβαια, μπορούν να μείνουν μέχρι 30 ανήλικες και επιπλέον 6 παιδιά.

Στις πλούσιες παροχές και ανέσεις του σπιτιού, περιλαμβάνεται τζακούζι, πισίνα σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, και μπαλκόνια με απίστευτη θέα.

Η νήσος Necker περιλαμβάνεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, στην Καραϊβική και ανήκει εξ ολοκλήρου στο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού