Η σύζυγος του Kanye West, Bianca Censori, σηματοδότησε με «καυτές» κριτικές την επιστροφή του Kanye West  στην Ιταλία… με μοναδικό αξεσουάρ συγκάλυψης του γυμνού της κορμιού ένα ζευγάρι μπότες κι ένα μαξιλάρι στο στήθος.

Η 29χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας έδειξε την απίστευτη σιλουέτα της με ένα γυαλιστερό λευκό στρινγκ κορμάκι που τόνιζε το pert derrière της. Ενώ, ολοκλήρωσε το outfit με μαύρες δερμάτινες μπότες ψηλές μέχρι τους μηρούς και ανοιχτές μύτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο πρώην σύζυγος της Kim Kardashian ήταν καλυμμένος με την κουκούλα ενός λευκού φούτερ, «προστατεύοντας» με την αγκαλιά του την σχεδόν γυμνή σύντροφό του.

Οι παπαράτσι εντόπισαν την Αυστραλή καλονή να περπατά στους δρόμους της Φλωρεντίας σχεδόν τόπλες, ενώ κρατούσε ένα μωβ μαξιλάρι στο στήθος της για να καλύψει το στήθος της, με τους ντόπιους να αισθάνονται οργή με το μπλαζέ βλέμμα της Bianca. Ενώ, οι χρήστες των social media χαρακτήρισαν «ασέβεια» της εμφάνιση της Bianca , σε μια χώρα γνωστή για τη συντηρητική καθολική κληρονομιά της.

Μάλιστα, υπήρξαν ακόμη και εκκλήσεις για σύλληψη του ζευγαριού, αφού εθεάθησαν να απολαμβάνουν μια ερωτική στιγμή σε βάρκα, με τον Γουέστ να αποκαλύπτει τα γυμνά του οπίσθια μπροστά σε θορυβώδεις τουρίστες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης