Με μια νέα ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε για την οριστική αναβολή του Big Brother.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση που απέστειλε το κανάλι, το ριάλιτι δεν είναι δυνατό να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ μέσα στον Μάρτιο, γεγονός που μάλλον το μεταθέτει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών αβεβαιότητας που βιώνει η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, ο ΣΚΑΪ είναι υποχρεωμένος να αναβάλλει την πρεμιέρα του Big Brother μέσα στον Μάρτιο 2020. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα υπήρξε η διασφάλιση της υγείας όλων των συμμετεχόντων και στο πλαίσιο αυτό τηρήθηκαν τα προληπτικά μέτρα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ακολουθήθηκε περίοδος απομόνωσης των συμμετεχόντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο σπίτι καθώς και στους χώρους παραγωγής, ωστόσο κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται.

Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό. Ο ΣΚΑΪ πάντα με υπευθυνότητα και ψυχραιμία θα συνεχίσει μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες παρέχοντας την πληροφόρηση που έχουν ανάγκη.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης